Priser 2017:

 

Oppgradering fra Flixo Energy plus - versjon 7 til Flixo Energy plus - versjon 8.

Kr. 7770.-  + mva pr. lisens for å oppgradere til Versjon 8. Prisen innebarer også vedlikeholdsavgift ut fram til jul 2018. Selve lisensen må også oppgraderes.

Flixo Energy Plus: kr. 12 700.-  + mva

(En demoversjon kan lastes ned fra denne websiden og prøves gratis i 30 dager. Merk: Demoversjonen har begrensninger vedr. uskrift og lagring). 

Ønsker du å kjøpe programmet må vi få beskjed pr. e-post. Deretter sender vi en faktura/giro. Når beløpet er registrert innbetalt oversendes en USB-dongle i posten og fullversjonen kan lastes ned til datamaskinen. Gjeldende versjon av programvaren er: 700.623.1
Leveringstid vil normalt være 2 - 5 dager (postforsendelse for dongle i Norge)
Ønsker man å kjøpe terminalserverutgaven vil vi gjøre en egen avtale om dette. Vi anbefaler at man prøver programmet på en enkeltstående maskin først.

Årlig vedlikeholdsavtale for Flixo Energy er kr. 3650.- + mva. pr. år tilkommer.

For terminalserverløsning kr. 11 900.- pluss et tillegg på. kr 8200.- for første lisens og vedlikehold kr. 1850.- pr. flytende lisens.

 

NB1: Ved kjøp av Flixo programvare er oppgraderinger inkl. i prisen i første år. Vedlikeholdsavtalen faktureres deretter hvert år. for å sikre oppdateringer og vedlikehold av programvaren. Avtale om vedligehold/service/oppdatering lages ikke som eget spesifisert dokument, men ved å kjøpe programvaren aksepterer man også en årlig faktura slik at vedlikehold, service og oppgraderinger blir tilgjengelig.

NB2: 
Micorsoft C++ Runtime Library 2010 må være innstallert på din PC for å kjøre Flixino 7.

Alle nye PC'er med Microsoft programvare skal ha dette. Men vi har også lagt inn en link til Micorsoft C++ Runtime Library 2010 i forbindelse med installasjon av programmet.

 

Flixo Professional Flixo_Pro_7.jpg: kr. 48 200.- + mva (enkelt-lisens)

Serviceavgift pr år: 3 650.-

For terminalserverutgave er det egne priser: Ta kontakt via e-post.

(eksempel. flytende lisens - kr: 53 400.- + mva)

(Må bestilles. Leveres m. dongle. Leveringstid 7 - 10 dager. Forsendelse fra Sveits)